Dykkermasker til børn

Oplevelser under vand er ikke kun for voksne. Med den rigtige dykkermaske kan et barn også åbne op for den verden der findes lige under overfladen.

Når børn skal vælge en dykkermaske til børn er der dog nogle lidt andre kriterier end når der vælges dykkermasker til voksne. I sagens natur er børns ansigter mindre og derfor bør maskens størrelse også afspejle dette. Det er aldrig en god løsning at købe en voksenmaske og blot forsøge at tilpasse den til barnet.

Man skal altid købe dykkermasker som er specielt designet til børn. Hvis man køber en for stor dykkermaske til sit barn vil der opstå gener som vand i masken, dug samt ubehag ved at dykkermasken sidder forkert.

Guide til valg af af dykkermasker til børn

Når du skal vælge en dykkermaske til dit barn, er der nogle ting du skal være opmærksom på, så du er sikker på at dit junior får en kanon oplevelse under vand. Vi har lavet denne miniguide på 3 ting du skal være opmærksom på, så du undgår de mest almindelige faldgrupper:

1. Undgå at vælg ud fra udseendet.

Børn (og især når de nærmer sig teenage alderen) går op i hvad for noget tøj de har på. Skjorten skal helst passe til bukserne, og de røde sko går ABSOLUT ikke til den blå top. Det samme kan være gældende når der skal vælges dykkerudstyr. Men den går ikke! Når der skal vælges en dykkermaske til dit barn bør udseendet være den mindst vigtige faktor når der skal vælges maske.
Uanset hvor fedt en maske matcher nogle cool badeshorts er det ligemeget hvis der trænger vand ind.

2. Køb kun dykkermasker designet til børn

Det virker måske banalt, men der ER altså god grund til at understrege dette: Børn har mindre ansigter og man SKAL købe en maske der er specielt designet til unge mennesker. Spørg din maske-specialist hvis du er i tvivl om
Køb kun en maske der er specielt designet til børn

3.  Vælg en dykkermaske med en lav volumen

En lav volumen betyder, at der ikke er så meget luft i selve masken. Hvis der kommer vand i masken, vil det ødelægge oplevelsen under vandet for de fleste børn. Dykkermasker med en lav volumen er markant lettere at fjerne vand i (hold masken lidt ud fra underlæben under vand mens der pustes ud gennem næsen).
Så gør dit barn den tjeneste, at købe en dykkermaske med lav volumen.

 

 

 

0